Онлайн – Вітрина

Концентрат кваса (3)

Три різні концентрати квасу – три різні смаки освіжаючого напою!

  • Трипільський квас - класичний темний квас з ароматом житнього хліба
  • Трипільський квас «білий» - легкий білий квас з солодовим ароматом та приємною кислинкою
  • Трипільський квас «пшеничний з коріандром» - квас на основі пшеничного солоду. Має солодовий смак, легка кислинка гармонійно поєднана з пряно-цитрусовими тонами коріандру.
Не відмовляй собі у задоволенні – смакуй своє, справжнє!

Для виготовлення 5 літрів домашнього квасу. Після натурального бродіння ви отримаєте справжній живий квас в домашніх умовах. Дарує енергію і свіжість.
Концентрат квасного сусла (вміст банки) необхідно розбавити кип'яченою водою в 80-85 ° C Суміш добре перемішати до розчинення інгредієнтів. Остудити до кімнатної температури. Потім додайте дріжджі, (спочатку розчинити в 100 г розчину 3-7г дріжджів), потім вилити в контейнер для бродіння.

Бродіння відбувається при температурі 25-30 ° С протягом 10-12 годин.

Для осадження дріжджів і отримання готового квасу охолодити до 5-7 ° C. Квас зберігати в холодильнику. (Готовий квас зберігають при температурі не вище 12 ° С не більше трьох днів)

Для виготовлення 6 літрів домашнього квасу. Допускається наявність осаду.