Три різні смаки освіжаючого напою

Для виготовлення 5 літрів домашнього квасу. Після натурального бродіння ви отримаєте справжній живий квас в домашніх умовах. Дарує енергію і свіжість.Концентрат квасного сусла (вміст банки) необхідно розбавити кип’яченою водою в 80-85 ° C Суміш добре перемішати до розчинення інгредієнтів. Остудити до кімнатної температури. Потім додайте дріжджі, (спочатку розчинити в 100 г розчину 3-7г дріжджів), потім вилити в контейнер для бродіння.Бродіння відбувається при температурі 25-30 ° С протягом 10-12 годин.Для осадження дріжджів і отримання готового квасу охолодити до 5-7 ° C. Квас зберігати в холодильнику. (Готовий квас зберігають при температурі не вище 12 ° С не більше трьох днів)

Позначки:

Залишити відповідь